2ο Μαθητικό φεστιβάλ Ραφήνας – Πικερμίου ΑΒ

04-06-2013

Το βιβλιοπωλείο OFFICE TIME και οι εκδόσεις Ελληνική Παιδεία 
"ΝΙΚΑΣ"
σας προσκαλούν το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί,
στο 2ο Μαθητικό φεστιβάλ Ραφήνας – Πικερμίου
στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα, σε ένα εκπαιδευτικό – διαδραστικό
πρόγραμμα με τη συγγραφέα και εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού Αμαλία Π. Λεντζή
με «Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε μαμάδες και παιδιά!» 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί!

Διαδραστικό σεμινάριο για γονείς

12-03-2013

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ραφήνας και ώρα 18:00 - 20:00, σε συνεργασία με τον Σ.Γ.& Κ του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για γονείς με τίτλο "Διαδραστικό σεμινάριο για μας τους γονείς" 

Παρουσίαση: ΑΜΑΛΙΑ ΛΕΝΤΖΗ, Εισηγήτρια Σεμιναρίων Α' Βοηθειών και Συγγραφέας του βιβλίου "Πρώτο...βοηθήματα" Α' Βοήθειες για παιδιά Βασικό θέμα:                     Πρώτες βοήθειες                                                                                                                    
  -Απώλεια αισθήσεων

-Λιποθυμία

-Επιληψία

-Αιμορραγίες

-Πνιγμονή

 

ΔιοργάνωσηΑΜΑΛΙΑ ΛΕΝΤΖΗ Εισηγήτρια Σεμιναρίων Α' Βοηθειών σε συνεργασία με τον Σ.Γ.& Κ του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας 

Διαδραστικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

18-02-2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Διαδραστικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών & Πρόληψη μυοσκελετικών παθήσεων για παιδιά  την 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013  11-12:30μμ

Παρουσίαση:  Αμαλία Λεντζή - Ανδρέας Διαμαντής

στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10 Ραφήνα 

Πληροφορίες

silogosgoneonrafina@yahoo.com

Σεμινάρια «A' Βοηθειών» στα σχολεία του Βύρωνα

15-02-2013
Μαθήματα «πρώτων βοηθειών» πήραν οι παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, στο πλαίσιο σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα υπό την αιγίδα της 
Διεύθυνσης Παιδαγωγικού των Παιδικών Σταθμών.
 Το σεμινάριο έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους παιδαγωγούς, οι οποίοι μέσω της βιωματικής μορφής και των σεναρίων υποτιθέμενων ατυχημάτων έμαθαν πώς να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ζητήματα που σχετίζονται με την περιποίηση τραυμάτων, τις αιμορραγίες, τα εγκαύματα, τις ρινορραγίες, τα καρούμπαλα αλλά και την αντιμετώπιση πνιγμών.
 Η εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλία Λεντζή, βασίστηκε στο τρίπτυχο «ακούω-βλέπω-κάνω» και έδωσε ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες με στόχο πάντα την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών. Το σεμινάριο αυτό είναι η αρχή ενός κύκλου 9 ακόμα παρουσιάσεων που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς σε κάθε παιδικό σταθμό ξεχωριστά, όπως ενημέρωσαν η Διευθύντρια Παιδαγωγικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Φρόσω Σκαμνέλη και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Φίλιππος Καρατζάς. 
Τα σεμινάρια διαρκούν δύο ώρες και πραγματοποιούνται 6-8 το απόγευμα. Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων έχει ως εξής: - 1ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 26 Απριλίου 6-8 μ.μ. - 3ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 2 Μαΐου 6-8 μ.μ. - 4ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 3 Μαΐου 6-8μ.μ. - 5ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 9 Μαΐου 6-8μ.μ. - 6ος Δ.Π.Σ Βύρωνα στις 10 Μαΐου 6-8μ.μ. - 7ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 17 Μαΐου 6-8μ.μ. - 8ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 22 Μαΐου 6-8μ.μ. - 9ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 23 Μαΐου 6-8μ.μ. - 10ος Δ.Π.Σ. Βύρωνα στις 30 Μαΐου 6-8μ.μ.

περισσότερα εδώ 

Βροχές και ατυχήματα

15-02-2013

Χειμωνιάτικος μας μπήκε ο Δεκέμβριος!!!Πως άλλωστε  αφού είναι ο πρώτος μήνας του χειμώνα!Ο βροχερός καιρός συχνά αυξάνει την πιθανότητα των ατυχημάτων,κυρίως των πτώσεων.Γι'αυτό καλό θα είναι να προσεχουμε ....το που πατάμε!τα φύλλα γλυστράνε πολύ και τα λιωμένα σκουπίδια,βρεγμένα χαρτιά .τα παπούτσια που φοράμε.Κατά προτίμηση με αντιολισθητικές σόλες.το τρόπο που περπατάμε.Όποιος περτατάει με τις πτέρνες κινδυνεύει να πέσει πιο εύκολα.!!!τις λακούβες!!!τις αποφεύγουμε επειδικτικά.κρατάμε ομπρέλλα και δεν τρέχουμε μέσα στην βροχή ......!Με προσοχή λοιπόν ......και καλό βροχερό χειμώνα!!Σας εύχομαι να τον απολαύσετε singing in the rain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑποστόλέςΕλλάδα και Εξωτερικό.

pix pix pix pix pix pix

Υπηρεσία newsletterΕγγραφή στη υπηρεσία συχνών μηνυμάτων

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μου και ενημερωθείτε για διάφορα θέματα και συμβουλές που αφορούν τα μικρά παιδιά.

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία με την Αμαλία Π. Λεντζή

Φόρμα επικοινωνίας

icon-Facebookicon-twitter

Τηλέφωνο: +30 693 000 000
FAX: +30 210 000 000

E-mail: amalia@amalialentzi.eu